Turnen voor jongens: een stoere en spectaculaire sport!

Dat turnen een spectaculaire sport is, dat heeft Epke Zonderland wel bewezen! Wie heeft zijn geweldige olympische oefening niet gezien? Of zijn fantastische prestatie op het WK? Wie zat er niet op het puntje van zijn stoel? En wie was er nou niet onder de indruk van deze prachtige sport? Wie durft er nog te beweren dat turnen geen stoere sport voor jongens is?

 

Turnen is een spectaculaire sport waar iedere jongen aan mee kan doen! Krachtig, snel en technisch. Zo voer je als turner je oefeningen uit op de toestellen. Een aparte belevenis? Absoluut! Je traint om steeds sterker te worden en kweekt echte spierballen. Turnen is een sport met ongekend veel uitdaging.

 

Je hoeft geen ster te zijn om mee te kunnen doen. Vind je het leuk om steeds sterker te worden, om lekker over de kop te gaan en nieuwe stoere dingen te leren? Dan is turnen iets voor jou! We beginnen de training met een warming-up. Daarna gaan we trainen op verschillende toestellen en eindigen met een leuk spel.

 

We trainen in onze eigen turnhal de Faberhal in Heerde. Iedere jongen is welkom! Wie durft de uitdaging aan? Kom maar gewoon een keer meedoen!

 

Voor de actuele dagen en tijden kijk op het lesrooster.

Geef een reactie