Geschiedenis van Pegasus

Pegasus is in 2002 ontstaan uit een fusie van twee gymverenigingen, Christelijke gymnastiekvereniging Excelsior en de Algemene gymnastiekvereniging Heerde.

Pegasus is een gymnastiekvereniging waar jong en oud terecht kan. Op zowel wedstrijd en recreatief niveau is Gymnastiekvereniging Pegasus een brede vereniging waar de leden, ieder op zijn of haar eigen niveau, veilig en met plezier kunnen sporten. Het programma van de vereniging bestaat onder meer uit turnen, trampolinespringen, ouder- en kindgym, kidsdance, steps, conditiegym en freerunning.

Lesrooster

De lessen worden in meerdere zalen gegeven, onder andere in een permanent ingerichte turnhal. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers, die continu bijscholing volgen.

  • Klik hier om het huidige lesrooster te bekijken.

Reglement

Onze vereniging is aangesloten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en betaalt hiervoor de noodzakelijke bondscontributie. Hierdoor kan zij deelnemen aan wedstrijden, scholingen voor technisch kader volgen en zijn de noodzakelijke verzekeringen goed geregeld.

  • Bekijk hier het reglement van Pegasus.

Contributie

  • Klik hier om het contributieoverzicht van Pegasus te bekijken.

Lijkt het u leuk om een keer mee te doen, kom kijken of doe mee met een proefles!

Geef een reactie