menu close menu

Sport je fit!

Wil jij graag fitter, vitaler en leniger zijn?

Ontdek en ervaar zelf hoe je dit bij de Damesgroep Aerobic Low Impact bereikt.

 

Aan Aerobic low impact kan iedereen meedoen, het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of hoe je conditie is. Aerobic bestaat uit diverse bewegingen en oefeningen op muziek waarbij de intensiteit van de oefeningen elkaar afwisselen met het doel conditie op te bouwen en spieren te versterken.

Low Impact houdt in dat we niet springen, waardoor je enkels en voetzolen minder belast worden. De oefeningen worden uitgelegd en zijn voor iedereen geschikt !

De les begint met een warming up waarna er oefeningen zijn voor o.a. buik, benen, armen. Daarna volgen oefeningen voor het verbeteren van de conditie en grondoefeningen. We sluiten af met een cooling down zodat je na een uur weer fit naar huis gaat.

 

Maandagochtend: aerobic low impact.

Maandagavond eerste lesuur:  Aerobic les gecombineerd met Steps (combi-steps). Bij Steps wordt een ‘step’ (soort verstelbaar bankje) gebruikt. Hierbij ligt vooral de nadruk op vetverbranding en het vergroten van je conditie.

Maandagavond tweede lesuur: Aerobic les gecombineerd met lijnbal (combi-balspel). Dit spel geeft veel onderling plezier en wordt met enthousiasme gespeeld.

Woensdagavond: aerobic low impact

 

Lukt het je niet om elke week op een vast tijdstip te komen, dan kan je gewoon variëren.

 

We hebben elke week een sportief en actief uur met elkaar. We zijn een gróte groep dames, verdeeld over diverse aerobic low impact groepen die wekelijks bij elkaar komen.

En jij? Twijfel je of sport wel iets voor jou is? Ben je misschien al een tijdje wat minder actief maar merk je dat je conditie en kracht achteruit gegaan zijn?

We nodigen je uit om een aantal keren gratis en vrijblijvend te komen kennismaken.

Lijkt het je wat, loop dan bij ons binnen en doe mee. Twijfel je nog? Probeer het gewoon vrijblijvend een paar keer. Neem gerust iemand mee en kom samen!

Kijk of het bij je past, maar wij laten je alvast weten dat het je spieren, botten, conditie, gewicht en humeur positief beïnvloedt.

 

Meer informatie?

Mail of bel naar Marja:  marjahartkamp@hotmail.com of bel 06 – 1240 7703

 

JE BENT WELKOM.  Voor het actuele lesrooster kijkt u hier.