Lid worden? Zo werkt het!

Draai 2 proeflessen gratis mee

Het is fijn om eerst even kennis te komen maken. Maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier, of bekijk ons lesrooster en kom langs en spreek je proeflessen af met de train(st)er.

Lid worden

Na je proeflessen nog steeds enthousiast? Schrijf je dan snel in via ons inschrijfformulier! Hier geef je aan voor welke lessen jij je inschrijft.

Wil je turnen op wedstrijdniveau?

Turnen op wedstrijdniveau is hartstikke leuk, maar je kan niet zomaar bij een groep aansluiten. Hier komen leeftijd, niveau en nog een aantal aspecten bij kijken. Vraag dus van te voren je proefles aan. Tijdens de proeflessen kan de train(st)er inschatten in welke groep jij het beste past.

Voorwaarden lidmaatschap

De contributie van je lidmaatschap wordt om de 2 maanden in rekening gebracht en betaal je vooruit. Opzeggen kan per 2 maanden (niet achteraf). We dragen allemaal zorg voor een goede sfeer, lees hieronder ook ons huisreglement.

Onze trainingslocaties vind je hier

Turnhal                                                                Sporthal in de Noordgouw
Postweg 37                                                           Eperweg 34a
8181 VK Heerde                                                   8181 EW  Heerde

 

Burgemeester Faberhal                                     Gymzaal in de Lichtbron
Postweg 37                                                           Flessenbergerweg 39
8181 VK Heerde                                                    8191 LH Wapenveld

 

 

Gymzaal de Rhijnsberg
Rhijnsburglaan 7A
8181 XW Heerde

 

Gymzaal de Heerd
Griftstraat 8
8181 VZ Heerde

Contributie

De contributie wordt elke 2 maanden in rekening gebracht en het moet vooraf betaald worden. Dat betekent dat we in januari, maart, mei, september en november de bedragen innen. Om het simpel te houden voor jou en de club, vragen we je om ons toestemming te geven om de contributie automatisch van je bankrekening af te schrijven. Je wordt hierom gevraagd in het digitale inschrijfformulier. Als je liever geen automatische incasso gebruikt, brengen we elke drie maanden €2,50 administratiekosten in rekening.

Tijdens vier van de vijf incassorondes - in januari, mei, september en november - innen we ook de bondscontributie. De selectiegroepen volgen hetzelfde schema als de jeugd. Als je wilt weten wat de huidige tarieven zijn, kun je die hier vinden >> CONTRIBUTIE 

wijzigingen-ledenadministratie-200x177
geen les

Opzeggen lidmaatschap

Als je overweegt om je lidmaatschap op te zeggen, is dat natuurlijk jammer om te horen, maar we begrijpen het helemaal. Je kunt je lidmaatschap alleen schriftelijk opzeggen, en het liefst via e-mail, bij onze ledenadministratie. Zorg ervoor dat dit minstens een maand voor de start van de nieuwe contributieperiode binnen is. We kunnen geen contributie terugbetalen voor de lopende periode, maar je krijgt wel een bevestiging van je opzegging.

Als je je lidmaatschap opzegt, wordt ook de automatische incasso stopgezet. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat alles verwerkt is.

Je kunt een e-mail sturen naar ledenadministratie@pegasusheerde.nl als je je lidmaatschap wilt opzeggen.

Als je door langdurige ziekte, blessure of letsel tijdelijk niet kunt deelnemen, kun je ook een schriftelijk verzoek sturen naar de ledenadministratie.

Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten!

Ons huisreglement

Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilige, plezierige sportomgeving voor iedereen. In ons huisreglement staat alles over hoe we omgaan met elkaar, onze omgeving en wat de voorwaarden van de uitoefening van jouw sport zijn.

 

Geef een reactie