Je bekijkt nu Wederom succes voor G.V. Pegasus op 3e districtsfinale

Wederom succes voor G.V. Pegasus op 3e districtsfinale

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Zaterdag 20 februari turnden Noelle, Carmen, Sanne en Maaike hun districtsfinale 3e divisie in Winterswijk.

 

Carmen Broekhuizen (jeugd 1) turnde een goede wedstrijd en eindigde op de 4e plaats. Dit heeft haar een ticket voor de landelijke halve finale NK 3e divisie opgeleverd.

 

Ook voor Maaike Kroeze (senior C) was er een landelijk ticket na een goede wedstrijd geturnd te hebben. Met mooie uitvoeringsscores wist zij naar de 8e plaats te klimmen. Sanne Berends

(senior C) was een geduchte concurrent in een deelnemersveld van 36 turnsters. Met een losom handstand op brug en een 3e plaats op vloer leek een ticket in zicht. Helaas verliep haar balkoefening minder goed, waardoor ze naast het felbegeerde ticket greep.

 
Noelle Eltingh (pupil 1) turnt voor het eerst in de 3e divisie en vond het wel een beetje spannend. Ze heeft genoten en mag trots zijn op het turnen van een districtsfinale.
Carmen Bruggeman en Sofie Bakker hadden zich vorige week al weten te plaatsen op de districtsfinale in ’t Harde. Carmen, Sofie, Carmen en Maaike turnen zaterdag 9 april hun landelijke halve finale NK 3e divisie in Dalen.

 

Pegasus