Je bekijkt nu Goede prestatie G.V. Pegasus 4e divisie!

Goede prestatie G.V. Pegasus 4e divisie!

Goede prestaties G.V. PeFoto 4e divisiegasus 4e divisie!

Vandaag, zaterdag 21 november, was de eerste plaatsingswedstrijd voor de turnsters van Gymnastiekvereniging Pegasus Heerde uit de vierde divisie.

In de eerste wedstrijdronde turnde Klaartje Stroo, Samira Blok (instap) en Maaike Sinnema (pupil 2). Alledrie turnde ze voor het eerst in de vierde divisie.

Samira en klaartje waren op sprong erg aan elkaar gewaagd en werden op dit toestel dan ook een en twee. Klaartje werd negende van de 28 turnsters. Op balk wist Samira een eerste plek te behalen. Doordat ze overall een goede en stabiele wedstrijd turnde, wist de derde plek te veroveren, een bronzen medaille dus!

Maaike heeft hard gewerkt en wist door één van de hoogste moeilijkheidswaarden op brug een mooie plek in de middenmoot te behalen.

De eerstejaars pupillen Emily Bekamp, Floor Braakensiek en Merel Beekman hebben dit seizoen de overstap gemaakt van niveau D2 naar D1. Vandaag hebben in wedstrijdronde drie laten zien dat ze zich in dit sterke deelnemersveld al redelijk kunnen handhaven.

In ronde 4 was het de beurt aan Floor Bilderbeek (jeugd 1) en Judith Tessemaker (senior). Judith wist in een groot deelnemersveld van de 26 turnsters zesde op vloer en ondanks een val achtste op balk. Dit leidde tot een achtste plek. Floor werkte erg netjes en werd zowel eerste op balk als op sprong. Door deze goede prestaties behaalde ze de tweede plek en veroverde de zilveren medaille!!