Je bekijkt nu Succes voor G.V. Pegasus op Veluws Turn Toernooi

Succes voor G.V. Pegasus op Veluws Turn Toernooi

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Zaterdag 2 april turnden de jonge talenten een speciaal voor hen georganiseerd Veluws Turn Toernooi (VTT). Aan dit “pré VTT” deden de 6, 7 en 8 jarige turnsters mee van zes Veluwse verenigingen.

 

Janice Broekhuizen en Aisha Blok deden mee in de jongste categorie pre-pre-instap. Het was een spannende wedstrijd waarbij te zien was dat de jonge turnsters ook veel plezier hadden. Janice liet een mooie rol op balk zien en werd daarmee 1e op    balk. Ook Aisha wist stabiel te turnen en werd 2e op balk. Tijdens de spannende prijsuitreiking mochten beide turnsters het podium beklimmen. Janice won goud en Aisha zilver.

 

In de categorie Pré-Instap kwamen Anne Pool, Juul Braakensiek, Lena Koetzier en Lieze Kommer in actie. Gelukkig hadden de zenuwen Lieze niet helemaal in de macht. Haar goed uitgevoerde oefeningen werden beloond met een gouden medaille. Lena eindigde met een keurige 4e plaats net naast het podium. Het doorzettingsvermogen van Anne op de brug zorgde ervoor dat zij op dit onderdeel derde werd. Haar totaalscore was goed voor een 7e plaats. Voor Juul was dit de eerste wedstrijd. Zij heeft met veel plezier alle oefeningen goed weten uit te voeren, waarmee zij 21e werd. Deze wedstrijd vormde een mooie oefengelegenheid voor de wedstrijd die op 28 mei in Bennekom geturnd zal worden.

Pegasus 1 Pegasus 2 Pegasus 3 Pegasus 4