Je bekijkt nu G.V. Pegasus plaatst zich voor districtsfinale 4e divisie

G.V. Pegasus plaatst zich voor districtsfinale 4e divisie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

samiraZaterdag 16 april werd in Arnhem de regiofinale voor de 4e divisie geturnd. Na 3 plaatsingswedstrijden mochten de beste turnsters zich opnieuw presenteren in deze regiofinale, waar vervolgens de tickets verdeeld zouden worden voor de districtsfinale van provincie Gelderland en Overijssel.

 

 

De instappers Samira Blok en Klaartje Stroo streden samen om de beste plaatsen. De trainingsmaatjes waren aan elkaar gewaagd. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat beide dames zich opnieuw hadden bewezen dat ze bij de top horen. Deze 9-jarige turnsters mogen opnieuw aantreden tijdens de districtsfinale, wat de hoogst haalbare finale is voor deze divisie.

 

Judith Tessemaker nam het bij de senioren op tegen maar liefst 39 concurrenten. Na een zeer stabiele wedstrijd, met daarin enkele nieuwe elementen eindigde Judith op een mooie 8e plaats en sleepte daarmee ook het felbegeerde ticket in de wacht.

 

Voor Floor Bilderbeek verliep de wedstrijd helaas anders dan gehoopt. Bij alle 3 plaatsingswedstrijden was ze als 2e geëindigd, maar nu lukte het niet om opnieuw te kunnen pieken. Na deze regiofinale zal Floor zich gaan richten op het nieuwe seizoen, waar ze de overstap van de voorgeschreven oefenstof naar de keuze-oefenstof zal maken.

 

Samira, Klaartje en Judith turnen op 28 mei hun districtsfinale in Hengelo.