Rare tijden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het zijn rare tijden voor iedereen. Wat zouden we weer graag gewoon willen gaan sporten. Helaas zitten we nog middenin de tweede lockdown dus dat zit er voorlopig nog niet in. Maar wat zijn wij trots op onze leiding die, waar mogelijk, creatief aan de slag is gegaan en online en/of buiten alternatieve lessen aanbiedt. Hopelijk kunnen we straks gezond en fit weer naar binnen💪🏻.

Ook al gaat er veel niet door, het bestuur heeft zeker niet stil gezeten. De overheid heeft voor de amateursport financiële regelingen getroffen waar ook wij gebruik van hebben kunnen maken. Dit heeft er toe geleid dat wij al onze leden de volledige contributie van twee maanden kunnen gaan terugbetalen (voorwaarde is uiteraard dat zij ten tijde van de eerste lockdown ook lid waren). Of er voor deze tweede lockdown ook zo’n regeling komt is nog niet bekend maar dit houden wij zeker in de gaten.

De Algemene Ledenvergadering is tot nader orde uitgesteld, wij kunnen nu al wel aangeven dat er ondanks de stijgende kosten voorlopig geen contributieverhoging zal komen.

Zijn er vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten. Wij hopen jullie gauw weer te zien maar tot die tijd: blijf gezond🤸🏼‍♂️!

Sportieve groet,
Bestuur GV Pegasus


Jolanda Akse             Nicolien Mensink
Sabine Berghorst      Mirjam Braakensiek