menu close menu

Helaas is het Paastoernooi door de COVID-19 maatregelen afgelast.

Schrijf je in voor het Paastoernooi 2020!

Graag nodigen wij uw vereniging uit om deel te nemen aan het Paastoernooi op zaterdag 11 april 2020. Het Paastoernooi wordt georganiseerd door G.V. Pegasus in de turnhal van de KNGU in Beekbergen voor turnsters uit de eerste, tweede en derde divisie in de leeftijdscategorie (pre)instap t/m senior.

Deze wedstrijd is een reguliere meerkamp volgens de richtlijnen van de KNGU. Doordat deze wedstrijd midden in het seizoen valt is dit een mooie wedstrijd voor turnsters die helaas niet meer deelnemen aan het (landelijk) turncircuit. Uiteraard zijn turnsters die nog wel actief zijn bij de (landelijke) wedstrijden ook van harte welkom.

Het inschrijfformulier vindt u hier https://forms.gle/ayNxUiuYzqaVKn6V8. Per keer kunt u één turnster inschrijven. De inschrijving bedraagt €12,50 per turnster en is mogelijk tot en met zaterdag 14 maart 2020. Op het inschrijfformulier wordt u ook gevraagd uw jurylid door te geven. Elke vereniging is verplicht jury aan te leveren naar rato van het aantal turnsters. Houd er rekening mee dat het opgegeven jurylid bevoegd moet zijn te jureren op het niveau waarop de turnster(s) uitkomen. Wij streven ernaar om 31 maart 2020 de indeling en het wedstrijdboekje klaar te hebben. Kijk op onze website www.pegasusheerde.nl/paastoernooi, volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

De inschrijving voor deze wedstrijd is een zogeheten “open inschrijving”, voel u vrij deze uitnodiging te delen met andere verenigingen. Wij hopen op een groot aantal aanmeldingen in alle categorieën om zo een sportieve strijd met elkaar aan te kunnen gaan. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, schrijf dus tijdig in.  

Hartelijke groet,

Namens de wedstrijdorganisatie,

Daniël van den Esschert
G.V. Pegasus

06 23 25 89 88 | turnselectiepegasus@gmail.com | www.pegasusheerde.nl


Hier komt het wedstrijdboekje.